Nga Blerton ARSLLANI

Politika aktuale dhe politikanet aktual qe flene mbi tavolinat e parlamentit sllav: nje pjelle e jashtezakonshme e sherbimeve sekrete te Jugosllavise.
Duke filluar nga parlamenti i Maqedonise dhe te vazhdojme deri tek shtabet politike neper te gjithe qytetit, ne krye te tyre do te hasim vetem njerez „puthadore“ te pagezuar nga mjeshtrit antishqiptar ne krye nga klani me i zi qe ende eshte funksional me emrin UDB.
Mjerim i madh qe komunat, shkollat, institucionet dhe cdo rruge te qyteteve luajne sipas kengeve te atyre te shenjteve te sherbimeve jugosllave te cilet shtremberojne dhe hedhin mjegullnaja te erreta mbi Shqypnine, Shqipen dhe shqiptaret.
Mjerim kur cdo kush qe mban emrin shqiptar, si mbiemer ka “ I SHITUR” ose me mire “SLLAV”, ku ne fund rezultojne si: Shqiptar te shitur – Sllav !

Ne ende helmohemi nga dija qe buron nga ata te paemertit, nga ata qe dredhojne historine tone, nga ata qe luajne patriotizmin ne politike dhe nga ajo perfitojne per te bere hilet mizore antiKombetare-Shqiptare.
Nga ata qe neper zyra qeshin e nga mbrapa te ngjeshin.
Mjerim kur kerkon nga shteti permisim ne parregullsite dhe mbrapa merr disa plumba bakshish.
Mjerim kur dikush luan me gjuhen e ndjenjat tona kombetare.

ZGJOHU ADEM, ZGJOHU AVNI,ZGJOHU NURI!

Facebook Comments