Njomza Vitia është këngëtare e njohur.Njomza Vitia është nga Prishtina, por është transferuar në Chicago bashkë me familjen e saj. Si shumë talente në muzikë, Njomza bëri hapat e saj të para drejt suksesit në kanalin e saj Youtube, që sot numëron me miliona klikime. E pati fatin të angazhohet në zanatin që aq shumë e do dhe këtë mundësi, vajzës nga Kosova ja ka ofruar tregu amerikan. Për të treguar talentin e saj në muzikë, ajo është duke punuar fuqishëm me producentë të njohur, në mënyrë që zëri i saj të tingëllojë bukur në veshin e secilit artdashës. Ndonëse Kosova mbetet një vend që ajo dëshiron të depërtojë përmes muzikës së saj, Vitia hë për hë pretendon suksesin në Amerikë. Ajo është një tjetër yll shqiptar në ngritje dhe kohën më të madhe po e kalon në studion muzikore. Karshi krijimeve për këngë të reja, Njomza ka treguar se në planet e saj aktuale është edhe incizimi i shumë videoklipeve për tregun amerikan. Pas këngëve COVER nga Rihanna, Beatles, Kid Cudi, Drake etj, Njomza shkruan dhe lançon 2 këngët e para si projekte SINGLE.

Por le të vendosim në rendin kronologjik sukseset e saj:

Në Tetor 2011, del kënga e saj e parë me titull “Nightmare”.
Në Prill 2012, publikohet në ditën e 18-vjetorit të Njomzës balada HIT “Ridin’ Solo”. Zëri i saj është perfekt për muzikën kontemporane dhe nuk vonuan kërkesat për bashkëpunime me këngëtarë si Banks, Rendezvous dhe së fundmi me G-Scott në këngën “Fool’s Gold”.
Me 20 prill 2013 publikohet videoklipi i parë “High”.
Në vitin 2013, Njomza Vitia publikon albumin e saj të parë “Gold Lion (Mixtape)”, i vlerësuar shumë nga kritiket. Lancimi i albumit bëhet në ditën e 19-vjetorit të saj dhe ka bashkëpunime me këngëtare dhe producentë të njohur si Mac Miller, Michael Anthony, Elschmitty, THEMpeople dhe Christo.
Më datë 16 Prill 2016, FKI 1st & Njomza publikojnë videoklipin “For What It’s Worth”.
Më datë 26 Korrik 2016, Lil Debbie publikon videoklipin “Tell Me”, në bashkëpunim me Njomza.
Në vitin 2017, Njomza publikon albumin

“Sad For You”

Baby you
You’re the only
The only one i need
You have shown me
Not everybody in this world is out to see you worse, you believe
And you listen when it feels like the sky is falling down on me

But what happens when my life change paces
When all a sudden it’s faster
And you can’t take it
Keep saying we should go backwards
This ain’t love no more
We don’t fuck no more
We don’t even fight
And all night you’re waiting up for me
It’s too much for me

[Chorus]
I’m sad for you
I’m sad for you boy
I’m sad for you
But you’re bad for me
I’m sad for you
I’m sad for you boy
I’m sad for you
But you’re bad for me

I could lie
I could say you never saw me
With your wandering eyes all over my body
I let you break down all my walls
I offered you my all
Thought you knew what you got yourself into
Not like the other girls before
I tried to make it work all for you

But what happened was my life changed paces
All a sudden, it’s faster
And you can’t take it
Keep saying we should go backwards
This ain’t love no more
We don’t fuck no more
We don’t even fight
And all night you’re waiting up for me
It’s too much for me

[Chorus]
I’m sad for you
I’m sad for you boy
I’m sad for you
But you’re bad for me
I’m sad for you
I’m sad for you boy
I’m sad for you
But you’re bad for me

[Bridge]
Every once in a while
I try but I get it wrong
Didn’t mean to break your heart
I didn’t wanna lead you on
If we could only get it right, I could finally fall in love
You ain’t the one

[Chorus]
I’m sad for you
I’m sad for you boy
I’m sad for you
But you’re bad for me
I’m sad for you
I’m sad for you boy
I’m sad for you
But you’re bad for me

Facebook Comments