PBDKSH fton individë, biznese, shoqata dhe donacione të ndryshme të japin kontributin e tyre per demokracin ne vend dhe per çeshtjen shqiptare.

Në kuadër të organizimit të Kuvendit të Diasporës, të kësaj ngjarjeje me rëndësi kombëtare, Partia Bashkimi Demokristian Shqiptar (PBDKSH), fton individë, biznese, shoqata dhe donacione të ndryshme të japin kontributin e tyre të çmuar në përballimin e kostos financiare me qëllim realizimin me sukses të këtij manifestimi kombëtar gjithëpërfshirës!

Të udhëhequr nga lajtmotivi i një Shqipërie europiane dhe demokratike, PBDKSH-ja është e fokusuar në mbarëvajtjen e këtij tubimi të veçantë me përmasa mbarëshqiptare, i cili në kontekstin e zhvillimeve aktuale politike është i një rëndësie jetike, duke synuar konsolidimin e vlerave më të qënësishme të identitetit tonë kombëtar.

PBDKSH-ja, si parti e principeve dhe e vlerave të solidaritetit, fton ndërgjegjen patriotike të çdokujt për mbështetje financiare dhe sponsorizime të natyrave të ndryshme në dobi të kësaj veprimatrie, duke qenë besimplotë se bashkërisht, përmes këtij Kuvendi po kontribuojmë në përsosmërinë e mekanizmave demokratikë dhe shtetformues të atdheut tonë.
Faleminderit për mirëkuptimin dhe mbështetjen!

Nr: llogarie/ Euro: 418002314CLTJCFEUREF
SWIFT: NCBAALTXXXX
Banka Kombëtare Tregtare SHA

Nr: llogarie/ Lekë: 418002314CLTJCLALLAN
SWIFT: NCBAALTXXX
Banka Kombëtare Tregtare SHA

Facebook Comments