Klaudia Popaj u zgjodh vajza më e bukur e Veriut të Shqipërise Miss Bjeshka 2018 ajo u cilesua femra hyjnore nga gazetari i madh shqiptar Marin Mema si dhe po cilesohet nje nder femrat me te bukura nga qindra-mijera shqiptar nga e gjithë bota…
Pyetja nga gazetari Tan Cara: Për ju është a do t’ja jepni ju votën tuaj që kjo vajzë të konkurojë për Miss Universe me që edhe zgjuarsinë e ka sepse ajo mbaroi dhe vitin e parë në fakultet me nota të shkëlqyera si dhe është një aktiviste e shquar ne çeshtje sociale kombëtare, kulturore dhe artistike, kurse sa për bukurinë që ka mundeni ta vlersoni ju vetë.
Përgjigjia nga ShqipNews: Vota jonë eshtë për Klaudia Popaj.

Facebook Comments