Nga Pozaet QOSE

I nderuar Artan Hoxha,

Kishe percjelle shqetesimin e madh ne rraqe se ishte e veshtire te identifikohej vrasesi ne Shkoder.
S’do mend qe kjo eshte e vertete ne (Hata)dheun tone te dashur. Por une, qe nuk kam aq dije(informacion) sa ke ti per keto mysybete, me mendjen time prej peshk(aqeni)u them se: Me degjo mire, tani;
Kur nuk u zbulua kush e vrau Artan Santon, mu aty ku as Berisha dhe as Dreqi nuk prekej, mos prit te zbulohet nje vrases i paguar, qe (sipas mendimit tim) vrau per gjakmarrjen e dikujt(absurditet shembullor shqiptar eshe ky).
Te lutem, ruaji energjite e tua investiguese, per te zbuluar se si u vra ay robi i Allahut ne Kine apo ne Indi.
Me respekt per ty, por me shume per lexuesi(e)t, qe po i lodh me keto gjera te kota.

Nje rob si ti.

*Titulli i redaksisë

Facebook Comments