Nga Edmond SPAHO

Une nuk njoh ndonje ambasador ne bote qe te vetofrohet dhe te shpife keshtu per vendin e tij.
Ky mender ambasador te vetmen pune qe beri 4 vjet ne OKB, ishin perpjekjet per te ngritur estraden e OKB me punonjes te kesaj organizate. Me kujtohet letra e nje miku te huaj te Shqiperise nga New York, derguar institucioneve shqiptare, ku shprehte shqetesimin se me perpjekjet qe “ambasadori” po ben per te ngritur estraden e OKB, po i nxjerr bojen shtetit shqiptar.
Faji ishte i atyre qe derguan kete si ambasador ne nje organizate aq te rendesishme sa OKB.

Facebook Comments