Nga Erl KODRA

Unë e di se të shkruash rreth punëve të Kryeministrit Edi Rama mund të duket mundim i madh. E di gjithashtu, se pavarësisht fakteve që mund të parashtrosh, ato do të injorohen, tani edhe “zyrtarisht”, sepse nuk ka një Gjykatë Kushtetuese ku mund dhe duhet të mbrohesh nga një diktator birbo. Birbo Kryeministri e zhbëri edhe hallkën e fundit të Rojeve të Shtetit Ligjor. Tashmë, asgjë dhe askush nuk i mbron më shqiptarët nga babëzia e llahtarshme e Kryeministrit.

As në Tokë, as në Qiell – është një shprehje e vjeter, me të cilën mund të përcaktohet saktësisht gjendja reale ku ndodhet Shqipëria dhe fati i 2.8 milion shqiptarve. Një gjendje Vacuum-i, ndryshe një bosh i frikshëm, një hap larg Vrimës së Zezë që përbinë gjithçka.

Shqiptarët janë vetëm. Ata përballë atij. Pa rregulla, pa Gjykata, pa Prokurori, pa Kushtetutë. Çfarë mund të ndodh në rrethana të tilla?!

Më ndiqni këto ditë me tekstin më të rëndësishëm të jetës time. Së shpejti!

Facebook Comments