Nga Enida N. BOZHEKU

“Këta ta lypin ditën me propagandë dhe ta kërcejnë natën pa të pyetur fare!”


Pa dekretuar ende ligjin antikushtetues per shembjen e Teatrit dhe ngritjen e 7 Kullave, 21 kateshe – qeveriu, naten, si diversant, ka nisur çmontimin e pjeseve ndriçuese qe jane pjese e Teatrit. D.m.th., keta ta lypin diten me propagandë, ta kercejne naten pa pyetur fare! Me parate e 7 kullave, ishin ngritur pensjonet, mund te investohej ne ndertim shkollash, kampesh sportive, qendra te tjera krijuese per femije, te rinje dhe te moshuar, shtro rrugen Tirane – Durres, se eshte me keq si nje i semure me AIDS, pa imunitet – rikostruktuar Teatri vet. Shkurt, parat e pista mund ti fusin ne buxhet te shtetit dhe rrisin mireqenien, se centrifuge 1000 xhiroshe po jane keto ndertime masaker. Dhe ne vazhdojme rrime kafeneve e presim te na shpetoje “Kolinda, Tramp, Putin a çte jete pertej nesh” ….

Facebook Comments