Takimi me ty Edvin është një ëndërr e bërë realitet ti je e ardhmja e Evropës.
Për nder tënd e kam vënë dhe kollaren kuq e zi.
Për ty dhe për inat të Saliut do largohemi dhe nga NATO.
A do ta bëj shqiponjën me duar për ty
Ah…sikur të mos mërzitej Linda dhe mbiemrin tim do ta jepja të bëheshe Edvin Trump…

P.S.Mos ma dridh me Erdoganin

Facebook Comments