Rikonstruktimi rruges Grykë Manati Sheher me asfalt, gjerësia 5 metra gjatësi 3 kilometra. Ku sherben per mbi 100 familieve ,dhe zhvillim turistik te asje zone dhe duke qene se esht rreth kalase LEZHES ILIRE. Kjo zone eshte lan ne harrese tash 28 vite nga PD+PS +LSI. me besoni dhe zdo ju zhgenjej. VOTONI EDUART NDOCAJ 2019.

1. Rikualifikimi i rruges vjeter duke germuar dhe duke mbushur me çakull dhe rrulim .
2. Ndertimi i kanalizimit per te shmangur ujrat ne asfakt
3. Ndertimi i nje ure prej 8 metrash dhe 4 metra gjeresi.
4 . Asfaltimi i gjithe segmentit, gjeresia 4 metra dhe vizatimi i viave te bardha , gjatesi 3 kilometra.
5 . Vendosja e 5 shtyllave elektrike me ndriqim diellore siper grykes manatise.
6. Vendosja e 5 shtyllave elektrike me ndriqim diellore ne fshatin Kolsh .

TOTALE INVESTIM EURO € 380.000.00
TOTALE INVESTIM NE LEK 494 MILIONE LEKE
Financim i garantuar nga BASHKIMI EUROPIAN .per komunat(njesite) ne zhvillim.

KJO DO JET NJE PUN QE DO REALIZOHET NE PAK MUAJ MAS MARRJES SE BASHKISE.
JU KERKOJ NDIHMEN TUAJ TA MARRIM BASHKINE.

VOTONI EDUART NDOCAJ PER LEZHEN 2019.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here