Nga Agron SHEHAJ

Unë mendoj se e vetmja mënyrë për të ndaluar shembjen e Teatrit është të ngujohemi brenda, të futemi brenda. Nuk ka asnjë mundësi tjetër. Ky nuk është një vendim që më takon mua, pasi ju takon juve.

Nëse doni që ta shpëtoni këtë Teatër nuk keni asnjë mundësi tjetër. Në qoftë se ju vendosi të futeni brenda unë do të jem i pari që do të futem dhe i fundit që do të dal nga Teatri. Nuk ka asnjë mundësi tjetër.

Ka shumë mundësi që të enjten ata të votojnë ligjin dhe të premten të vijnë këtu me ruspa dhe ta shembin. Maksimumi mund të presin ndonjë ndeshje të kampionatit botëror, ndonjë finale psh. Ua them sinqerisht, është e vetmja mundësi që kemi”

Facebook Comments