Ky djalë në foto është Enes Aziri nga Shkupi është kickbokser.
Te dielën me 24 Qershor 2018 i është hequr titulli Kampion Ballkanik titill të cilin e ka fituar pas tre ndeshjeve.E para me serb, e dyta me boshnjak dhe ne finale prapë me serb. Pas fitores ne finale kampioni Enes Aziri u ka gezu duke e bërë shqiponjen ne mes te Sarajeves, per kete arsye suspendohet dhe i merret titulli Kampion Ballkanik.
E gjithe familja jemi merzitur me teper vellahu babai i Enesit.
Deri kur do te denohemi dhe pengohemi ne shqiptaret pse jemi Shqiptar?!

Enesi me babën
Enesi me trainerin
Kampioni Ballkanik Enes Aziri
Momenti i
Momenti i shpalljes kampion ballkanik

Facebook Comments